hem > vattenfilter > ro filter

RO FILTER

vattenfilter mot fluorid, salt, uran, nitrat m.m.

DRICKSVATTENFILTER

- Motverkar förhöjda värden av Flourid, Natrium, Klorid, Uran, Nitrit, Nitrat, Kalium, Arsenik, Salter, Fosfat, Ammonium m.m

- Leverars med mineralsteg.

- Komplett och färdig för installation.

- Ett års förbrukning av filter ingår.

Åtgärdar:
 • Fluorid
 • Uran
 • Salt
 • Kalium
 • Arsenik
 • Nitrat
 • m.m.

Pris fr. 5 500 Kr

Bara Nöjda Kunder

Vi jobbar hårt för att hålla bästa möjliga service och support.
I gengäld får vi nöjda kunder och ett gediget utbud av referenskunder.

Kundrecensioner

Ronny.E
Björklinge
inköpt - 2013/03
Installationsanvisning bra och lätt att installera. Vattentest visar att dricksvattnet verkligen är helt perfekt och mycket bättre än både eget vatten och kommunalt vatten.
Bekvämt med prenumeration på filter så man slipper tänka på det.

Rekommenderas till alla hushåll oavsett nuvarande vattenkvalité då man är helt säker på att dricksvattnet är perfekt från detta filter.

Med vänlig hälsning,
Ronny
Köpt: Dricksvattenfilter
Johan.S
Mariestad
inköpt - 2011/06
Trevliga och hjälpsamma. Har ringt JRV några gånger och har alltid fått bra service och support, har aldrig känt mig sviken. Vi köpte ett järn och manganfilter som vi fick lite problem med efter ca ett år.
Detta löste JRV med att komma hem till oss och byta filtret och ställa in det med flertaliga prover så vi fick ut det bästa vattnet. Ska tilläggas att dom hade en bra bit att åka. Tyckte det var riktigt bra service.
Köpt: Dricksvattenfilter Järnfilter
Kjell.L
Värmdö
inköpt - 2013/10
Mycket trevligt bemötande. Kunnigt och med hög servicenivå. Shoppade runt innan jag valde leverantör och har aldrig ångrat mig.

Rekommenderas!
Köpt: Humusfilter Avsyrningsfilter Dricksvattenfilter

Vattenfilter med omvänd osmos

 • Har du små barn och vill försäkra dig om helt rent dricksvatten?
 • Smakar vattnet salt?
 • Innehåller vattnet mycket fluorid?
 • Du behöver ett vattenfilter mot med omvänd osmos!
  Osmos filter eller RO filter är effektiva filter som renar i stort sätt alla ämnen från vattnet. Vi använder RO membran för att separera ämnen som salt, fluorid, nitrit, kalium, uran och mycket mer. Dessa filter renar även bort nyttiga ämnen som är bra för kroppen och därav är filtren utrustade med mineralsteg som tillsätter dessa ämnen igen. Filtret passar bra för hushåll med både egen brunn och kommunalt vatten. Läkemedelsrester och liknande som finns i det kommunala vattnet fångar även detta filter effektivt.

  Dricksvattenfilter med Omvänd Osmos Vårt dricksvattenfilter jobbar med något som kallas RO-membran(omvänd osmos). Detta är ett mycket effektivt vattenfilter mot dom flesta ämnen. Filtret levererar rent vatten ur en separat kran som medföljer filtret.