Dricksvattenfilter, RO-filter

Vi hjälper dig välja rätt! Ring oss på 021 - 444 01 99 eller fyll i vår offertförfrågan.
dricksvattenfilter

DRICKSVATTENFILTER

ett vattenfilter mot bl.a. fluorid, uran och salt med omvänd osmos
- Motverkar förhöjda värden av Flourid, Natrium, Klorid, Uran, Nitrit, Nitrat, Kalium, Arsenik, Salter, Fosfat, Ammonium m.m.

- Leverars med extra mineralsteg.

- Komplett och färdig för installation

- En årsförbrukning patroner ingår
FLUORID & URAN
NITRIT & ARSENIK
SALT & KALIUM
M.M.
 
Från: 5500kr
Kunder med detta vattenfilter:

klicka här - se hela listan

Ronny.E
Björklinge
inköpt - 2013/03
Installationsanvisning bra och lätt att installera. Vattentest visar att dricksvattnet verkligen är helt perfekt och mycket bättre än både eget vatten och kommunalt vatten.
Bekvämt med prenumeration på filter så man slipper tänka på det.

Rekommenderas till alla hushåll oavsett nuvarande vattenkvalité då man är helt säker på att dricksvattnet är perfekt från detta filter.

Med vänlig hälsning,

Ronny
Köpt:dricksvattenfilter
Johan.S
Mariestad
inköpt - 2011/06
Trevliga och hjälpsamma. Har ringt JRV några gånger och har alltid fått bra service och support, har aldrig känt mig sviken. Vi köpte ett järn och manganfilter som vi fick lite problem med efter ca ett år.
Detta löste JRV med att komma hem till oss och byta filtret och ställa in det med flertaliga prover så vi fick ut det bästa vattnet. Ska tilläggas att dom hade en bra bit att åka. Tyckte det var riktigt bra service.
Köpt:järnfilterdricksvattenfilter
Kjell.L
Värmdö
inköpt - 2013/10
Mycket trevligt bemötande. Kunnigt och med hög servicenivå. Shoppade runt innan jag valde leverantör och har aldrig ångrat mig.
Rekommenderas!
Köpt:humusfilteravsyrningsfilterdricksvattenfilter


Vattenfilter med omvänd osmos

Osmos filter eller RO filter
RO filter är effektiva filter som renar i stort sätt alla ämnen från vattnet. Vi använder RO membran för att separera ämnen som salt, fluorid, nitrit, kalium, uran och mycket mer. Dessa filter renar även bort nyttiga ämnen som är bra för kroppen och därav är filtren utrustade med mineralsteg som tillsätter dessa ämnen igen. Filtret passar bra för hushåll med både egen brunn och kommunalt vatten. Läkemedelsrester och liknande som finns i det kommunala vattnet fångar även detta filter effektivt.

Dricksvattenfilter
Vårt dricksvattenfilter jobbar med något som kallas RO-membran(omvänd osmos). Detta är ett mycket effektivt vattenfilter mot dom flesta ämnen. Filtret levererar rent vatten ur en separat kran som medföljer filtret.

© Jädra Gård AB, Badelunda Jädra 7, 725 96 Västerås | Telefon: 021-444 01 99 | info@jrvsystem.se


Gratis Offert
Ställ en fråga till oss.
Vi svarar snarast möjligt, normalt nästkommande arbetsdag.