hem > vanliga frågor > referenser

Våra referenskunder


Nedan hittar du våra referenskunder. Vi lämnar ej ut våra referenser kontaktuppgifter här på hemsidan. Vill du komma i kontakt med någon av våra referenser ber vi dig kontakta oss så ordnar vi detta.

6 månaders återköpsgaranti

Om vi mot för modan ej lyckas lösa dina vattenproblem inom 6 månader köper vi helt enkelt tillbaka vattenfiltret.


4 års funktionsgaranti

På filtermassa, styrenhet, anslutningslangar och dom kopplingar som medföljer vattenfiltret lämnar vi 4 års funktionsgaranti. Denna garanti gäller ej på absorberande filtermassor och förbrukningsvaror så som avsyrningsmassa, aktivt kol och UV-lysrör.

Garantin täcker produktionsfel och om filtret installerats fackmannamässigt. Denna garanti gäller reservdelar och utbyten men ej arbetskostnad.
Produkter från Wellmate och Radonett: På dessa produkter lämnar vi leverantörens garanti.


20 års garanti på filterlaska

På kompositflaskan filtret är gjord av lämnas 20 års garanti.

Garantin gäller då det ämnen vattenfiltret är avsätt för ej går under gällande riktvärden från Livsmedelsverkets råd om enskild dricksvattenförsörjning. Vi kan heller inte garantera att våra produkter fungerar optimalt om kvalitén på råvattnet avsevärt förändrats över tid.

Dom riktvärden som gäller kan du hitta på vår sida för att tyda ditt vattenprov genom att klicka här

Tänk även på att hemförsäkringen ej täcker eventuella skador i samband med installation av vattenfilter där jobbet ej utförts fackmannamässigt.
Distansköpslagen gäller vid köp av vattenfilter av oss vilket innebär att du som kund har 14 dagars öppet köp från det datum du mottagit vattenfiltret.
Vid retur betalar du som kund frakten tillbaka till oss.

Vårt mål är alltid att du som kund är nöjd med oss som din leverantör av vattenrening.
Dom flesta problem går alltid att lösa och vi finns alltid tillgängliga för support kring våra produkter, vi hjälper dig.
Har du någora funderingar, stora som små, tveka inte att kontaktas oss.


Självklart har vi reservdelslager till alla produkter vi säljer i det fall ett enklare underhåll av ditt vattenfilter behövs.