hem > vanliga frågor > prisgaranti

Prisgaranti på vattenfilter


Vi garanterar att vattenfilter hos oss har bästa möjliga pris!

Vi är säkra på att vi håller marknadens bästa pris på kvalitets produkter kring vattenfilter. Vi har därför en prisgaranti som ger dig 10% lägre pris än motsvarande produkt hos konkurrent.


Kvalité

Jädra Rent Vatten står för vattenfilter av hög kvalité. Vi använder oss av kvalitets komponenter och styrsystem för våra vattenfilter. Detta är vi mycket stolta över! Men vi håller även marknadens lägsta pris på produkter av motsvarande kvalité och detta vill vi visa med vår prisgaranti.

Det är inte lätt som konsument att se skillnaden på vattenfilter från olika leverantörer som till synes ser i stort sätt identiska ut och det förstår vi. Med vår prisgaranti vill vi visa att du hos oss får produkter som är långsiktiga investeringar till bästa möjliga pris.


Vad innebär prisgaranti?

Jädra Rent Vatten ger 10% lägre pris än konkurrenter på motsvarande produkter. Det vi tar hänsyn till när vi säger motsvarande produkter är om filtret har samma storlek(d.v.s. samma mängd filtermassa), samma eller motsvarande styrenhet(vi använder kvalitets styrenheter från amerikanska tillverkaren Clack) samt om filter har samma filtermassa. Filtermassan är ett vattenfilter hjärta, filter kan se helt identiska ut men ha en helt annan filtermassa och få andra egenskaper.

Våra produkter håller bra pris, det vet vi! Så hittar du en motsvarande produkt sänker vi priset på vårat filter med 10% under deras pris.


Finns det undantag?

I stort sätt hela vårt sortiment är våra egna produkter och ingår då i prisgarantin. Dock har vi ett par produkter där vi är återförsäljare och dessa produkter ingår ej i vår prisgaranti. Detta gäller bl.a. Radonavskiljare från Radonett.